Avondmaalscollecte 4 augustus

De Reestlandhoeve Foundation

Wij zijn een stichting die is opgericht om mantelzorgers van naasten met dementie, NAH (niet aangeboren Hersenletsel) en andere geheugenproblemen te ondersteunen.  
De stichting komt voort uit de Reestlandhoeve Wijngoed & Zorghoeve, waar dagelijks gewerkt wordt met mensen met geheugenproblemen en waar de medewerkers zien dat mantelzorgers zwaar belast zijn.

Wat doen we?

We  organiseren gratis ontmoetingsochtenden.

Het is zwaar als jouw partner, jouw maatje, dementie heeft. Alles verandert in je leven en je relatie. Het is dan fijn om andere mensen te ontmoeten waarmee je kan praten, die hetzelfde meemaken als jij en die het begrijpen. Zodat je het gevoel hebt er niet alleen voor te staan. Ontmoeting, respect en begrip. Heel fijn.

Op dit moment zijn er vier ochtenden per jaar. Vrijdagmorgen, 13 september, is de derde ochtend van dit jaar.

Ook hebben wij, in het voorjaar, een gratis cursus aangeboden. Een praktische cursus omgaan met dementie. Zodat de mantelzorger in kan spelen op alle veranderingen en minder snel overbelast raakt. De cursus werd erg gewaardeerd door de deelnemers.

De Foundation is afhankelijk van giften, donateurs, subsidies.

Met jouw gift ondersteun je de mantelzorger en de patiënt.

Zo fijn in een situatie waarin er steeds minder kan.

Samen zorgen dat leven de moeite waard blijft.

Website: www.reestlandhoevefoundation.org

Bijbeltekst van de dag

  • Overal waar hij kwam, in dorpen, steden en gehuchten, legden ze de zieken op het plein. Ze smeekten hem of ze ten minste de zoom van zijn kleed mochten aanraken. En iedereen die hem aanraakte, werd genezen. -- Marcus 6:56