Berichten van Rolanda den Boon

Follow Me dienst

Wat fijn, een dienst met zoveel jongeren, kinderen, oudere jongeren en ouderen! Een dienst die is voorbereid met de jongeren van Follow Me. We hebben nagedacht over “Talenten” en wat je doet met je talenten. Die dienst zijn ze in ieder geval ingezet door de jongeren! Mooi om te zien, dat ze allemaal een taak hadden in de dienst en ook vooraf enthousiast hebben meegedacht over de liederen, het thema en wat ze wilden doen.

Spelletjesavond

De spelletjesavonden bij gemeenteleden worden zeer gewaardeerd door de jongeren en door de gemeenteleden bij wie ze spelletjes willen doen.

3 februari houden we nog één keer een spelletjesavond. Uiteraard horen we het graag als u gastadres zou willen zijn die avond!

Follow Me

We zijn op dit moment bezig met het onderwerp “Bidden”. Kun je alleen bidden met gesloten ogen en gevouwen handen? Kun je alleen bidden met mooie woorden, of kun je ook boos zijn in je gebed? Zomaar een paar vragen, die naar voren zijn gekomen. Jezus leerde ons bidden met de woorden: “Onze Vader”. Woorden die vertrouwen laten zien. Bidden is een relatie met God. God is dichtbij.

RUNNING DINNER vrijdag 10 februari

Op 10 februari houdt Follow Me een Running Dinner. Een maaltijd, waarbij we tijdens het eten af en toe van tafel zullen wisselen om elkaar te leren kennen en gezellig met elkaar te eten en met elkaar in gesprek te gaan.

We nodigen 25 gemeenteleden uit om met ons te komen eten. Geef je snel op.

OPGEVEN VOOR 3 FEBRUARI bij Wilma Dunnink of Rolanda den Boon.

Jeugdkerk

Voor de jongeren is er 19 februari weer jeugdkerk. Welkom!!

Bezoek jonge gezinnen

Ik heb al een heel aantal jonge gezinnen bezocht! Wat voor mij lastig is, is dat telefoonnummers lastig te vinden zijn. Mijn vraag aan jonge gezinnen (jongste kind is 16 jaar of jonger) en ik heb nog geen bezoek gebracht: Wil je mij jullie telefoonnummer mailen of een berichtje appen? Alvast bedankt!!

Kindernevendienst

Binnenkort gaan jullie kennismaken met een heel bijzondere gast van de kindernevendienst. Deze gast heeft al verre reizen gemaakt en wil jullie over allerlei leuke dingen graag iets vertellen. Zo af en toe zal de gast wel eens voorbij komen in een dienst…

Hartelijke groeten, Rolanda den Boon, kerkelijk werker voor jonge gezinnen

Pastoraat jonge gezinnen koffer

Binnen de PG Oud Avereest-Balkbrug hebben we twee zogenaamde “pastoraat jonge gezinnen koffers”. Misschien heeft u een van de koffers wel al eens een poosje in uw bezit gehad, misschien zegt dit u helemaal niets! Een korte uitleg is op zijn plaats.

In deze koffer vindt u een keur aan materialen:  kinderbijbels, een bijbels kwartet en allerlei spelvormen met het christelijk geloof als uitgangspunt. De materialen zijn geschikt voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën.

Het kan best een zoektocht zijn om uit te vinden wat een geschikte bijbel is om uit te lezen met uw kind(eren). Dan is het leuk om op deze manier eens kennis te maken met verschillende mogelijkheden. We (de leiding van de kindernevendienst) willen dit seizoen graag met de koffer op pad.

Het kan dus maar zo zijn dat de koffer naar u toe komt deze winter!

U mag deze materialen dan gedurende een aantal weken lenen.

Met u wordt een moment afgesproken dat de koffer weer wordt opgehaald of kan worden ingeleverd. Wanneer u graag eens gebruik zou willen maken van de pastoraat jonge gezinnen koffer, dan mag u ons dit ook gerust op voorhand laten weten!

tel.nr 06 443 344 65)  Rolanda den Boon.   Ze schrijft :

Kindernevendienst

De leiding van de kindernevendienst is al druk bezig met de voorbereidingen voor de adventsperiode. Het thema is dit jaar: Ik kan niet wachten. Als je moet wachten, kijk je vaak op de klok: Hoe lang duurt het nog? Wij zullen met elkaar ook elke zondag op de klok kijken. Van harte welkom in deze diensten, om bezig te zijn met de verhalen over ‘wachten’ en zo toe te leven naar kerst.

Het mag best eens gezegd worden. Wat een enthousiasme en creativiteit heeft deze groep van de kindernevendienst!

• Hij die de aarde heeft gemaakt met zijn kracht, de wereld heeft gegrondvest met zijn wijsheid, de hemel heeft gespannen met zijn inzicht – als hij zijn stem verheft, ruist water uit de hemel neer. Wolken wekt hij aan de einder, bliksems smeedt hij, de regen valt, hij laat de wind los uit zijn schatkamers. -- Jeremia 51:15-16