Berichten van Rolanda den Boon - Follow Me

Terugblik op jongerendienst 21 mei

“Hoe dan?” was het thema van de jongerendienst op zondag 21 mei. In de dienst kwam een plaatje voorbij van een hand, die een soort leidraad kan zijn bij het gebed. Misschien wel mooi om nog een keer te kunnen bekijken, of te gebruiken!

Op 3 juni gaan we met een groep jongeren van FollowMe naar de EO-jongerendag! Dat gaat vast een heel gezellige, mooie dag worden!

Op 17 juni wordt er ’s avonds in Dedemsvaart een kerken-volleybaltoernooi georganiseerd. Het zou wel heel leuk zijn als onze gemeente daar ook aan meedoet.

Dus volleyballers… grijp jullie kans!

Kosten: € 30,00 per team.

Informatie en opgeven bij o.a.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zondag 18 juni   Let op aanvangstijd!! 10:30

Doe kerk            

Dan is het zover: De eerste Doe-kerk! De voorbereidingscommissie heeft een heel mooi programma voorbereid met activiteiten voor jonge gezinnen EN voor alle andere generaties!

Doe-kerk is een variatie op “Kliederkerk”, wat inmiddels in veel kerken bekend is. Wij hebben er onze eigen naam en onze eigen draai aangegeven.

Wat we wel hebben overgenomen van het concept “kliederkerk”, is dat we met elkaar:

Ontdekken: We beginnen op een ontspannen manier met het ontdekken van het thema. Dit keer is het thema “Spoorzoeken”. We gaan ontdekken welk spoor je kunt zoeken, welk spoor we willen volgen en wat het betekent om het spoor van Jezus te volgen.

Vieren: We houden met elkaar een dienst/viering over het thema “Spoorzoeken”. Freddy Bruins is organist en Paul Hornis speelt piano. We zingen vertrouwde liederen en nieuwe liederen.

Ontmoeten: Na de dienst ontmoeten we elkaar, we gaan met elkaar eten.

Het is heel laagdrempelig, dus neem gerust een vriendje/ vriendinnetje, of anderen mee!

“18 juni is het Vaderdag”…ja, dat klopt. Er waren weinig mogelijkheden meer over/open in het preekrooster en we wilden toch graag beginnen met Doe-kerk. (Het leuke is dat we later beginnen, dus uitgebreid ontbijten kan nu prima😊)

Zaterdagmiddag 1 juli :Pannenkoeken eten

De groep “rondom 25+”  heeft een heel leuk plan bedacht: Ze organiseren een gezellige middag, met o.a. spelletjes en samen pannenkoeken eten! Supergaaf! Een mooi moment als afsluiting van een mooi kerkelijk seizoen en het begin van de zomerperiode!

 het begint om 17:00 bij de Schutse. In dit kerkblad is meer informatie te vinden. Vooraf aanmelden is wel nodig!

 

Tenslotte

Juni is een maand met wachten op uitslagen voor examenkandidaten. We hopen met jullie op een positief resultaat!

Voor middelbare scholieren betekent waarschijnlijk voorbereiden op toetsen, soms misschien nog even hard werken om wat cijfers op te krikken om over te kunnen gaan. Succes!

Groep 8-ers bereiden zich voor op hun afscheid van de basisschool. Heel veel plezier!

En dan nog schoolreisjes enzovoorts. Allemaal heel veel plezier bij al die leuke activiteiten!

 

Hartelijke groeten, Rolanda den Boon, kerkelijk werker voor gezinnen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06 443 34 465

Oppasdienst

Oppasdienst,

Tijdens de zondagmorgendiensten, kunnen de kinderen van 0-4 jaar naar de oppasdienst, in één van de bijzalen.

Het oppassen gebeurt door één ouder en een jongere. Extra oppassers zijn altijd welkom!

Contactpersoon: Elise Reinink    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                                             

                                             

Bijbeltekst van de dag

  • Jezus had luid en duidelijk gezegd: ‘Wie in mij gelooft, gelooft niet in mij, maar in hem die mij gezonden heeft, en wie mij ziet, ziet hem die mij gezonden heeft. Ik ben het licht dat naar de wereld is gekomen, opdat iedereen die in mij gelooft niet meer in de duisternis is.’ -- Johannes 12:44-46