Iedere zondagochtend is er een kerkdienst, afwisselend om de vier maanden in de Reestkerk of de Brugkerk. Tot en met augustus zijn de kerkdiensten in de Reestkerk, welke om 09.30 uur beginnen.

De kerkdiensten zijn online te bekijken en te beluisteren, maar momenteel ook fysiek bij te wonen met geen maximum aantal bezoekers.

Men hoeft zich niet meer vooraf op te geven, maar de namen worden nog wel genoteerd.

Anderhalve meter blijft ook nog zo, maar er wordt voorzichtig begonnen met zingen.

Van harte welkom!

Houd verder vooral de informatie op de website, de Leef Mee en Facebook pg-oudavereestbalkbrug in de gaten.

U kunt de kerkdienst hier bekijken en beluisteren, live of achteraf.

Meer informatie over de kerkdiensten kunt u vinden in de Leef Mee. Bij de Leef mee's staan ook de eventuele liturgieën.

Hieronder volgt informatie over de volgende (online) kerkdiensten:

25 juli 09.30 uur Reestkerk   Ds. R.H. Veldman

1 augustus 09.30 uur Reestkerk   Ds. R.H. Veldman

8 augustus 09.30 uur Reestkerk   Ds. R,H. Veldman

15 augustus 09.30 uur Reestkerk   Ds. G. Holverda uit Hardemberg

22 augustus 09.30 uur Reestkerk Open Luchtdienst ? Ds. R.H. Veldman

29 augustus 09.30 uur Reestkerk   Ds. J.M.G. Sijtsma uit Epe

Bij de diensten :

• De Zoon van God is dan ook verschenen om de daden van de duivel teniet te doen. -- 1 Johannes 3:8