De Wandeling Zondagmiddag : voorlopig opgeschort.

In het kader van het jaarthema: ‘Het goede leven’ gaan we samen ´De Wandeling’ organiseren.  Mooie wandelingen met soms onbekende paadjes.

Opgave niet nodig, mag wel dan kunnen  we eventueel contact opnemen. Welkom!!

We vertrekken vanaf het kerkplein bij de Brugkerk, een uurtje wandelen en daarna een kopje thee of koffie in de Schutse. Tijd: 14.00 uur tot 15.30 uur.

De geplande wandeling op 25 oktober gaat niet door ivm de aangescherpte coronamaatregelen.

De andere datum is zondag 22 november, maar ook die is onder voorbehoud.

Tijd:                 14.00 uur tot 15.30 uur.  Dus graag tot ziens.

Plaats:             De Schutse / Brugkerk, Zwolseweg 104

Organisatie:    Rinny Dijkstra, Jannie Schutte en Willy Jentink

Een blik vol liefde

In deze “Coronatijd” kunnen veel mensen wel wat extra aandacht en liefde gebruiken. Hier willen wij als diaconie graag, samen met u, aan bijdragen door een (bak) blik te vullen met iets lekkers, een taart, een cake of iets anders wat lekker is. Wat gaan wij doen?

Als diaconie zijn wij gestart met het weggeven van drie taarten/cakes met daarbij een kaartje. Ontvangt u iets lekkers in deze vorm dan mag u het taartblik weer vullen met een lekker baksel en bij iemand bezorgen. De ontvanger doet dit ook weer op dezelfde manier. Ziet u het niet zitten om hier aan mee te doen, dan kan u het bijgevoegde nummer van de diaconie bellen, en halen wij het taartblik weer op en zorgen wij dat iemand verrast wordt met iets lekkers. Op deze manier hopen wij als diaconie te zorgen voor wat extra liefde en aandacht aan diegene die het verdient in deze “Corona tijd”.

• Dat is uw roeping; ook Christus heeft geleden, om uwentwil, en u daarmee een voorbeeld gegeven. Treed dus in de voetsporen van hem die geen enkele zonde beging en over wiens lippen geen leugen kwam. Hij werd gehoond en hoonde zelf niet, hij leed en dreigde niet, hij liet het oordeel over aan hem die rechtvaardig oordeelt. Hij heeft in zijn lichaam onze zonden het kruishout op gedragen, opdat wij,[…]