Activiteiten

The Home of Hope and Dreams nieuws

Vlaggetjes maken voor The Home of Hope and Dreams

Als teken van verbondenheid willen we tijdens de zendingsdienst van 5 november een vlaggetjeslijn overhandigen aan Gini Pullen, de oprichtster van The Home of Hope and Dreams in Oeganda. De kinderen van de kindernevendienst en club  zijn/worden gevraagd om een vlaggetje te tekenen/kleuren en volwassenen die dat leuk vinden mogen ook meedoen! In de hal naar de Reestkamer liggen de vlaggetjes (neem er één of meerdere mee).

Graag ontvangen we de vlaggetjes volgende week zondag 15 oktober weer terug in de kerk (of u kunt ze brengen deze week bij Marloes ter Burg, Acacialaan 48 of Jennita Meulink, De Linie 15). Daarna gaan handige naaisters aan de slag om er een mooi geheel van te maken. 

Ophalen Oegandees Brood voor The Home of Hope and Dreams

Met het oog op de preek

Wie wil helpen om bij een bepaald Bijbelgedeelte de boodschap, dat wat raakt, maar ook dat wat vragen oproept op te sporen? Het is de bedoeling om zo af en toe met een klein groepje mensen (steeds weer anderen) om tafel te zitten. We lezen dan de Bijbeltekst voor de komende zondag en gaan daarover met elkaar in gesprek. De goede gedachten, vragen en opmerkingen worden vervolgens meegenomen in de preekvoorbereiding. Wil jij/ wilt u ook een keer meedoen? Laat het me weten! Er ligt een intekenlijst op de startzondag of u kunt zich opgeven per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bijbeltekst van de dag

  • Dit is wat wij hem hebben horen verkondigen en wat we u verkondigen: God is licht, er is in hem geen spoor van duisternis. -- 1 Johannes 1:5