Activiteiten

De Tafel van 8 op 30 oktober

Woensdagavond, 30 oktober start ons nieuwe seizoen met de Tafel van 8. Geweldig om te zien dat er voor deze avond ook weer enthousiast is gereageerd. We hebben echter nog twee plaatsen vrij en zouden die natuurlijk ook graag opgevuld zien. Het maakt niet uit of je voor de 1e keer komt, of dat je al eens eerder geweest bent. Iedereen, jong en oud is van harte welkom.

De inloop is van 18.00 tot 18.15 uur en dan starten we met het voorgerecht. De ontmoeting met elkaar staat centraal en daar komen vaak hele mooie gesprekken uit voort. Niet volgens een agenda of planning, maar gewoon, spontaan.

Er zijn geen kosten verbonden voor deze avond. Maar wil je wat geven, dan kan dat in onze spaarpinsquin. Al het geld wat daar in komt, gaat deze keer naar Rhode Drost, een dochter van een collega van Jan uit Dalfsen die half oktober voor een half jaar naar Australie gaat om een Discipel Training te doen bij Jeugd met een Opdracht. Haar verlangen is om Jezus te dienen op een hospitaalschip wat naar ontwikkelingslanden vaart, om daar de allerarmsten te helpen met eenvoudige medische ingrepen. Rhode krijgt niets gefinancierd, maar moet alles zelf bekostigen via sponsoren en donateurs. Vandaar dat we de opbrengst van 30 oktober graag aan haar schenken. Tijdens de maaltijd zal ik wat meer over Rhode en haar missie vertellen.

We rekenen er op dat de laatste twee stoelen ook bezet worden en dan gaan we er met elkaar een hele gezellige en smakelijke avond van maken.

Hartelijke groeten,

Jan & Karin van Blanken, 06 542 90 567 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bijbelquiz 23 oktober

Voor velen is het inmiddels een traditie: oktober, dat is de maand van de Bijbelquiz! Ja, ook dit jaar krijgt u gelegenheid om uw Bijbelkennis te testen en bij te spijkeren. We hopen dat op 23 oktober de ontmoetingsruimte in de Van Dedem Marke weer vol zit met mensen die de uitdaging aandurven. Vier teams vanuit de zes plaatselijke kerken (Dedemsvaart en Balkbrug) strijden tegen elkaar. Maar u kunt uiteraard ook individueel meespelen. Er zitten makkelijke vragen bij, maar pas op, ook gemene instinkers! Het wordt u makkelijker gemaakt doordat u de antwoorden erbij krijgt. Hoewel, van de vier gegeven antwoorden is er maar één goed… De muziek wordt op deze avond verzorgd door Pieter Jan Oppenhuizen. De avond begint om 19.30 uur met koffie/thee. U bent van harte welkom: woensdag 23 oktober in de Van Dedem Marke.

Gospelcoor Be a Light

Ook dit jaar zal Gospelkoor Be a Light een bijdrage leveren aan de gezamenlijke Kerstsamenzangavond op Kerstavond. Net als voorgaande jaren is er de mogelijkheid om met ons koor mee te zingen. Lijkt het je leuk om eens mee te zingen in een koor, dan is dit de ideale gelegenheid.

Maandag 2 september is de start van het komende seizoen om 20.00 uur in De Lichtbron, Meppelerweg 43. Wellicht tot dan, je bent van harte welkom!

Meer informatie:

Hetty van der Linde

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jennita Meulink

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bijbeltekst van de dag

  • Laat andere volken hun eigen goden volgen – wij vertrouwen op de naam van de HEER, onze God, voor eeuwig en altijd. -- Micha 4:5