Activiteiten

Kerstviering voor ouderen en belangstellenden 21 december

Op donderdag 21 december ‘s middags om 3 uur hopen wij de Kerstviering te houden in De Schutse, Zwolseweg 104.

Wij beginnen met koffie/thee en daarna is de viering met medewerking van

Ds. Meinske van Sandijk-van der Wal en het Mannendubbelkwartet o.l.v.

mevrouw B. Brilman en muzikale begeleiding mevrouw W. Gerritsen.

Om ongeveer 17.00 is er een broodmaaltijd.

Wij hopen dat we weer velen kunnen verwelkomen.

Gespreksavonden in december

 

  • Donderdagavond 14 december tobben we weer met Job. Dit keer verdiepen we ons in de reactie van Elihu: Job 32-37. Welkom om 20.00 uur in De Schutse.

  • Op woensdagavond 20 december zijn de 16plussers weer welkom in de pastorie van 19.30 – 20.30 uur. We gaan het dit keer hebben over ‘respect’ en ‘niet oordelen’. 

Met het oog op de preek

Wie wil helpen om bij een bepaald Bijbelgedeelte de boodschap, dat wat raakt, maar ook dat wat vragen oproept op te sporen? Het is de bedoeling om zo af en toe met een klein groepje mensen (steeds weer anderen) om tafel te zitten. We lezen dan de Bijbeltekst voor de komende zondag en gaan daarover met elkaar in gesprek. De goede gedachten, vragen en opmerkingen worden vervolgens meegenomen in de preekvoorbereiding. Wil jij/ wilt u ook een keer meedoen? Laat het me weten! Er ligt een intekenlijst op de startzondag of u kunt zich opgeven per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bijbeltekst van de dag

  • Maar u bent een uitverkoren geslacht, een koninkrijk van priesters, een heilige natie, een volk dat God zich verworven heeft om de grote daden te verkondigen van hem die u uit de duisternis heeft geroepen naar zijn wonderbaarlijke licht. Eens was u geen volk, nu bent u Gods volk; eens viel Gods ontferming u niet ten deel, nu wordt zijn ontferming u geschonken. -- 1 Petrus 2:9-10