Beleef een wonderlijke Silent Night

Het kleinkoor Sound of Church uit Balkbrug geeft een kerstconcert op zondagmiddag 16 december om 15.00 uur in ’t Trefpunt.

Het koor bestaat uit zestien enthousiaste leden uit o.a. Balkbrug en Nieuwleusen.

Kerstactie 2018

De voorbereiding voor de komende kerstactie in Balkbrug en Dedemsvaart is in volle gang. Ook dit jaar mogen we Gods liefde weer gul uitdelen aan bezoekers van de kerstmarkten.

Dat doen we samen met De Graankorrel Dedemsvaart, GKV De Lichtbron Balkbrug, PKN-Balkbrug en CGK-Immanuel Dedemsvaart.

We hebben weer mensen nodig die willen helpen knutselen en die willen helpen uitdelen op de kerstmarkt, in Balkbrug.

Data om te noteren:

●               dinsdag 27 november: Knutselochtend vanaf 8.30 uur in de Brugkerk in Balkbrug

●               woensdag 12 december: Kerstmarkt in de Boslaan in Balkbrug van 18.00 tot 21.00 uur

●               zaterdag 15 december: Kerstmarkt bij de herv. kerk in Dedemsvaart 17.00 tot 21.00 uur

Voor meer informatie en opgave kunt u terecht bij :

Samen Gods liefde uitdelen

Kerstviering voor ouderen en belangstellenden

Op donderdag 20 december 2018 hopen wij een Kerstviering te houden in De Schutse, Zwolseweg 104. Deze middag is voor iedereen die in de Adventstijd met anderen een Kerstviering wil meevieren. Wij beginnen ‘s middags om

3 uur met koffie/thee, daarna is de viering met medewerking van ds. G. Holverda en een zangkoortje. Het is altijd fijn om samen te zingen, te luisteren naar het kerstevangelie en een kerstverhaal en daarna samen te eten.

Om ongeveer 17.00 uur is er een broodmaaltijd. Wij hopen dat we weer velen kunnen verwelkomen.

Neem gerust iemand mee en geef u op in verband met de broodmaaltijd.

Graag opgeven tot en met 17 december bij Knelly Habing, Acacialaan 31, telefoon 0523 65 65 68. Ook kunt u worden opgehaald en weer thuisgebracht.

De werkgroep

Christelijke Vrouwengroep Ontmoeting

Jaarprogramma 2018/2019

11 december Advent – Kerstviering -Broodmaaltijd.
8 januari Nieuwjaarsvisite, ’s middags High Tea.
5 februari Jaarvergadering: Ursula Muller neemt ons in gedachten mee op één van haar vele reizen.
5 maart Mevrouw Houweling uit Gieten wil ons veel vertellen en laten zien over ons Koningshuis.
2 april Met het oog op Pasen: Mevrouw Kloek wil ons veel vertellen en laten zien van haar Christelijke schilderkunst.

Afsluiting van ons verenigingsjaar.

Deze avond willen we verder invullen door onze leden en bestuur met Potluck supper.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met secretaresse Teddy Koonstra, telefoon 0523 65 82 32.

• Alles wat God doet, zo heb ik vastgesteld, doet hij voor altijd. Daar is niets aan toe te voegen, daar is niets van af te doen. God doet het zo opdat wij ontzag voor hem hebben. Wat er is, was er al lang; wat zal komen, is er altijd al geweest. God haalt wat voorbij is altijd weer terug. -- Prediker 3:14-15