Activiteiten

De Wandelingen gaan voorlopig niet door

De wandeling van zondagmiddag 22 maart ging niet door, voorlopig zijn alle evenementen, klein en groot, gecanceld tot 1 juni. 

Op de vierde zondag van de maanden maart, april en mei wilden we graag weer wandelingen organiseren met als afsluiting samen kopje thee/koffie drinken.

Al wandelen we 2 aan 2, toch hebben we de eerste wandeling van 22 maart niet door laten gaan. Gehoopt was dat de zondagen 26 april en 24 mei wel konden doorgaan, maar waarschijnlijk ook niet door de nieuwe verscherpte maatregelen. 

Om 14.00 uur bij De Schutse. Dan wandelen we een uurtje en daarna is er in de Schutse koffie/thee. Tot 15.30 uur is de bedoeling. Maar nogmaals, ook dit is op losse schroeven komen te staan, we houden u op de hougte.

Namens Rinny, Janny, Willy. Inlichtingen telnr. 65 69 75, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Brocantemarkt 21 maart en kledingactie 2 april/ 7 mei gaan niet door.

40-dagenproject

Het is erg jammer, maar de brocante markt, die gepland was op zaterdag 21 maart, gaat ook niet door i.v.m. de maatregelen rond het coronavirus.

Kledingactie was voorlopig verplaatst naar 7 mei,maar deze gaat ook niet door !!! Een nieuwe datum is nog niet aan te geven.

Bijbeltekst van de dag

  • En dit is wat hij ons heeft beloofd: het eeuwige leven. -- 1 Johannes 2:25