ds. Remko's blog

In deze turbulente tijd schrijft ds. Remko Veldman, predikant van de Protestantse gemeente Oud Avereest – Balkbrug, regelmatig een blog. Ter bemoediging, ter inspiratie, voor saamhorigheid.

Verhalenpunt

Vlak bij ons huis, aan het kerkpad bij de Reestkerk staat een verhalenpunt. Er is een mooi streekverhaal te beluisteren. Je moet wel even pompen. Het lijkt alsof Sipke op zijn manier tussen het groen zoekt naar wat voor hem een verhaal is. Een hondengeur of nog iets anders dat hem iets te vertellen heeft. Ik wil graag eens wat mijmeren bij dit verhalenpunt.

• Gods genade is openbaar geworden tot redding van alle mensen. Ze leert ons dat we goddeloze en wereldse begeerten moeten afwijzen en bezonnen, rechtvaardig en vroom in deze wereld moeten leven, in afwachting van het geluk waarop wij hopen: de verschijning van de majesteit van de grote God en van onze redder Jezus Christus. -- Titus 2:11-13