Vrijdagavond club op zoek naar creatievelingen!

Vanaf vrijdag 21 september starten wij weer met het nieuwe club seizoen voor kinderen van de groepen 5 t/m 8. Omdat één van de clubleiding ons dit seizoen een poosje gaat verlaten zijn wij opzoek naar creatieve mensen die het leuk vinden om ons te komen helpen met knutselen. In eerste instantie gaat het om het assisteren tijdens het knutselen, maar als iemand zelf een leuk idee heeft om de avond mee in te vullen is dat natuurlijk ook van harte welkom. Er zal altijd genoeg clubleiding aanwezig zijn voor het begeleiden van de groep, dus dit hoeft niet in de weg te staan. Leeftijd speelt geen rol, iedereen is welkom!

Mocht je meer informatie willen of een avondje willen mee draaien mag je contact opnemen via club

Jeugdkerk 23 september

Volgende week is er weer jeugdkerk. We gaan het samen hebben over : "Ik zie jou...". Zie jij altijd alles

in een keer goed? Wij zien jullie in ieder geval graag volgende week zondag!

Rineke en Wilma

Vanuit de kindernevendienst

In de maand september komen de verhalen uit het Evangelie van Marcus. Hij vertelt over het grote wonder, het goede nieuws dat Jezus naar de wereld bracht. Opvallend is de vaart waarmee Marcus daarover vertelt: de verhalen volgen elkaar in rap tempo op, ze buitelen bijna over elkaar heen. Als je het leest, heb je nauwelijks tijd om het gebeurde goed tot je door te laten dringen, want dan breekt het volgende wonder al weer aan.

Op 9 september komt de vraag van Jezus aan de orde: “Wie zeggen de mensen dat ik ben?” Iedereen heeft het over Jezus, maar niemand weet precies hoe je moet uitleggen wie hij echt is.

• Gelukkig is de mens wiens onrecht is vergeven, wiens zonden zijn bedekt; gelukkig is de mens wiens zonden de Heer niet telt. -- Romeinen 4:7-8