Nieuws uit de gemeente

Samen lezen teksten van Dietrich Bonhoeffer 17 februari

Het is zomaar een spontane gedachte. Maar die zijn niet altijd de minste. Het is dit jaar het jaar van Dietrich Bonhoeffer, de grote Duitse theoloog die vlak voor het eind van de tweede wereldoorlog, 75 jaar geleden is omgebracht in concentratiekamp Flossenbürg. Hij heeft veel geschreven, zijn gedachten hebben veel invloed en ook ik citeer regelmatig van hem. Wie heeft er zin om een/twee avonden met mij teksten van hem te lezen en er over mee te praten? De bijeenkomst zal gehouden worden maandag 17 februari in de Schutse om 20.00 uur. Weet je welkom! Ds. Remko Veldman

Ontmoetingsavonden vanaf 18 februari

Ontmoetingsavonden

De komende maanden staat er een aantal ontmoetingsavonden (voorheen wijkavonden) gepland.

We gaan aan de slag met het jaarthema: Een goed verhaal.

Misschien hebt u/heb jij een voorwerp thuis dat veel voor u/jou betekent, waar u/ jij een verhaal bij hebt. Wilt u/wil jij dat meenemen en daar iets over vertellen?

In de bijbel lezen we ook verhalen. Wanneer is een bijbelverhaal voor u/jou een goed verhaal?

Kom meepraten op één van de ontmoetingsavonden, om 20.00 uur in De Schutse.

-              dinsdag 18 februari

-              donderdag 5 maart

-              donderdag 12 maart

Aanmelden voor deze avonden mag bij Klara van den Bosch

0523 64 94 85 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Huispaaskaars bestellen

Bestellen huispaaskaars

Ook dit jaar is het weer mogelijk om een huispaaskaars te bestellen. Als u een huispaaskaars wilt bestellen, wilt u dat dan vóór 15 februari doorgeven aan: Coos Moes, tel.nr. 06 0316 34 085 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Bijbeltekst van de dag

  • Maar u bent gereinigd, u bent geheiligd, u bent rechtvaardig verklaard in de naam van de Heer Jezus Christus en door de Geest van onze God. -- 1 Korintiers 6:11