Kerkdiensten

Elke zondagochtend is er één kerkdienst, afwisselend om de vier maanden in de Reestkerk of de Brugkerk.

U kunt de kerkdienst hier beluisteren, live of achteraf.

Het kan zijn dat u met de cursor iets later moet klikken, enige minuten later pas beeld en geluid verneemt.

Meer informatie kunt u vinden in de Leef Mee.

Bij de Leef mee's staan ook de eventuele liturgieën.  Hier volgt informatie over de volgende kerkdiensten:

31 mei 09.30 uur Reestkerk Via Kerkdienstgemist.nl Ds. R.H. Veldman

7 juni 09.30 uur Reestkerk Via Kerkdienstgemist.nl Ds. R.H. Veldman

14 juni 09.30 uur Reestkerk Via Kerkdienstgemist.nl Ds. R.H. Veldman

21 juni 09.30 uur Reestkerk Via Kerkdienstgemist.nl Mw. J. van Beveren - Assen

28 juni 09.30 uur Reestkerk Via Kerkdienstgemist.nl Ds. R.H. Veldman
De kerkdiensten vinden de komende periode niet plaats, of met een beperkte bezetting, maar :

Vanuit de Reestkerk wordt een dienst voorbereid met beeld en geluid, welke u vanaf 09.55 uur kunt volgen. In de dagen voor Pasen uiteraard vijf minuten voor aanvang van de dienst.

U kunt de volgende beveiligde link gebruiken:

Het kan zijn dat u met de cursor iets later moet klikken, enige minuten (3 a 4) later pas beeld en geluid verneemt. Of dat u de cursor moest schuiven naar het begin van de balk.

• Gods genade is openbaar geworden tot redding van alle mensen. Ze leert ons dat we goddeloze en wereldse begeerten moeten afwijzen en bezonnen, rechtvaardig en vroom in deze wereld moeten leven, in afwachting van het geluk waarop wij hopen: de verschijning van de majesteit van de grote God en van onze redder Jezus Christus. -- Titus 2:11-13