Iedere zondagochtend is er een kerkdienst, afwisselend om de vier maanden in de Reestkerk of de Brugkerk.

De diensten beginnen om tien uur in de Reestkerk tot en met december, vanaf 6 november.

Vanaf januari worden de diensten weer in de Brugkerk gehouden.

De kerkdiensten zijn ook online te bekijken en te beluisteren door hier bekijken en beluisteren,

Aan de kinderen van de Kindernevendienst :

-   Er is elke zondag kindernevendienst. Iedereen is van harte welkom.

-   En er is iedere zondag oppasdienst. Ook daar aan alle kleintjes: een hartelijk welkom!

De pastorale bezoeken zijn weer opgepakt door ds. Remko Veldman (80+).

En er is een kerkelijk medewerkster Rolanda den Boon voor jonge gezinnen en zij ondersteunt de werkgroep van de kindernevendienst en geeft Follow Me ( catechisatie ).

Meer informatie over de kerkdiensten kunt u vinden in de Leef Mee.

Bij de Leef mee's staan ook de eventuele liturgieën.

Hieronder volgt informatie over de volgende kerkdiensten:

5 februari 10.00 uur Brugkerk   Ds. M.v.Ansdijk-vd Wal - Holten

12 februari 10.00 uur Brugkerk   Ds. R.H. Veldman

19 februari 10.00 uur Brugkerk   Ds. R.H. Veldman

26 februari 10.00 uur Brugkerk   Mw. G. Agterhuis - Hattem
  10.30 uur De Snikke - Fort Openduurdienst R. Coster - /witharen

5 maart  10.00 uur  Brugkerk    Ds. R.H. Veldman

Bij de diensten :

Deze maand begint alweer de 40 dagentijd. Het is de voorbereiding naar Pasen. De kindernevendienst volgt dan een 40 dagenproject. De 1e zondag is op 26 februari.

Zondag 19 februari, preekvoorbereiding

Graag zou ik voor deze dienst een preekvoorbereiding willen houden met gemeenteleden. Het is in het verleden wel vaker gedaan in deze gemeente.

Wie hieraan mee wil doen kan zich bij mij aanmelden (telefonisch/per mail/app). Misschien kun je deze keer niet, maar zou je een volgende keer wel mee willen doen. Dan kun je je daarvoor ook aanmelden. Het zou mooi zijn als er om de zoveel tijd met meer mensen de Bijbelteksten gelezen en besproken worden.

Op deze zondag staat Exodus 14:15-31 centraal. Dat is de tekst volgens het rooster van Bijbel Basics, het kindernevendienst programma. God leidt het volk van Israël door de Rode Zee. Mozes is hun leider. Welke tekst uit het Nieuwe Testament past erbij? En wat wil de bijbel in deze tekst(en) ons vandaag zeggen?

Ds. Remko Veldman

• Hij die de aarde heeft gemaakt met zijn kracht, de wereld heeft gegrondvest met zijn wijsheid, de hemel heeft gespannen met zijn inzicht – als hij zijn stem verheft, ruist water uit de hemel neer. Wolken wekt hij aan de einder, bliksems smeedt hij, de regen valt, hij laat de wind los uit zijn schatkamers. -- Jeremia 51:15-16