Kerkdiensten

Elke zondagochtend is er één kerkdienst, afwisselend om de vier maanden in de Reestkerk of de Brugkerk.

U kunt de kerkdienst hier beluisteren, live of achteraf.

Het kan zijn dat u met de cursor iets later moet klikken, enige minuten later pas beeld en geluid verneemt.

Meer informatie kunt u vinden in de Leef Mee.

Bij de Leef mee's staan ook de eventuele liturgieën.  Hier volgt informatie over de volgende kerkdiensten:

Komende weken nog online-dienst in de Reestkerk.

Zondag 18 oktober zouden we kerken in de Brugkerk, maar door technische problemen lukt dit nog niet. Zoals het nu lijkt, kunnen we misschien 15 november terecht in de Brugkerk.

Coronamaatregelen

In verband met alle ontwikkelingen omtrent het coronavirus, is besloten tot 8 november 2020 in de Reestkerk te blijven kerken. Gemeenteleden die de online dienst willen bijwonen, moeten zich opgeven bij ds. Veldman, tel: 0523 – 723188 of 06 – 38474564.

Per dienst mogen er 30 mensen aanwezig zijn.

11 oktober 09.30 uur Reestkerk Via Kerkdienstgemist.nl en beperkte toegang, ter plekke naam noteren Ds. R.H. Veldman Heilig Avondmaal

18 oktober 09.30 uur Reestkerk Via Kerkdienstgemist.nl en beperkte toegang, ter plekke naam noteren Ds. C.J. ‘t Lam uit Hoogeveen

25 oktober 09.30 uur Reestkerk Via Kerkdienstgemist.nl en beperkte toegang, ter plekke naam noteren Ds. R.H. Veldman

1 november 10.00 uur Reestkerk Via Kerkdienstgemist.nl en beperkte toegang, ter plekke naam noteren Ds. R.H. Veldman Zendingszondag