Activiteiten voor kinderen en jongeren

Terugblik bij de activiteiten voor kinderen en jongeren

Club

Op vrijdagavond is de club voor kinderen van groep 5 t/m groep 8 weer begonnen. De leiding is weer enthousiast begonnen met leuke spelletjes en activiteiten. Wat mooi om te zien dat een vaste groep jongeren zich inzet voor de club!

Club

Helaas kon de vossenjacht niet doorgaan vanwege het slechte weer. Dit wordt in het voorjaar opnieuw georganiseerd

 

Follow Me

In november was er weer ‘Spelletjesavond’. De jongeren zijn in groepjes van ongeveer drie personen op bezoek geweest bij gemeenteleden om spelletjes te doen. Er is ook uitgebreid gekletst. We hebben enthousiaste reacties gehad van zowel de jongeren als van de gastadressen. In januari is er weer een spelletjesavond.

Naast gezelligheid hebben we ook nagedacht over een heel serieus onderwerp. Vooruitkijkend naar de Eeuwigheidszondag hebben wij met elkaar gepraat over leven en sterven. Denken we wel eens aan de hemel? Heb je wel eens te maken gehad met het overlijden van een dierbare? Dit soort vragen kwamen die avond naar voren.

Vooruitblik december

Kindernevendienst

Zoals elk jaar is de leiding van de kindernevendienst enthousiast en creatief als het gaat om het advent project. Het thema is dit jaar: “Een nieuw begin”.

Een tipje van de sluier: De kerk wordt bijzonder mooi versierd in de advent periode. Samen toeleven naar kerst en ons verheugen op het feest van de geboorte van Jezus!

Follow Me

We zijn bezig met de voorbereidingen voor de Follow Me Dienst. Deze zal worden gehouden op 21 januari.

Gezinsontmoeting

In de informatiegids stond, dat er op 10 december een gezinsontmoeting zal zijn. Dit is een gemeente ontmoeting na kerktijd. Zie Rubriek “Samen Jong” voor meer informatie!

 

Spelletjesmiddag kerstvakantie

In de kerstvakantie, op donderdagmiddag 4 januari is er een spelletjesmiddag voor alle leeftijden in De Schutse!

Allemaal een heel gezellige decembermaand toegewenst EN een heel waardevolle voorbereiding op het kerstfeest!

Hartelijke groeten, Rolanda den Boon

Kerkelijk werker voor de gezinnen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./ 06 443 34 465

Bijbeltekst van de dag

  • Toen de farizese schriftgeleerden zagen dat hij samen met zondaars en tollenaars at, zeiden ze tegen zijn leerlingen: ‘Eet hij met tollenaars en zondaars?’ Jezus hoorde dit en zei tegen hen: ‘Gezonde mensen hebben geen dokter nodig, maar zieken wel; ik ben niet gekomen om rechtvaardigen te roepen, maar zondaars.’ -- Marcus 2:16-17