Gespreksgroep. Van U is de toekomst

Categorie
Gemeenteactiviteit
Datum
7 december 2021 20:00 - 21:30
Locatie
De Schutse

Gespreksgroep. Van U is de toekomst

Het afgelopen seizoen hadden we mooie plannen maar die konden helaas niet doorgaan. We hopen dat we dit seizoen wel weer regelmatig bij elkaar kunnen komen.

Van U is de toekomst. De bijbel vertelt ons veel over de toekomst, met hoop en Koninkrijk van God en ook hemel. De bijbel ligt in het midden. Het komende seizoen willen we binnen het jaarthema van de landelijke kerk een paar ideeën van het thema van vorig jaar "Het goede leven", combineren met de "Werken van Barmhartigheid". Er is een mooi boekje verschenen “Zeven wegen van barmhartigheid; De naïviteit van het doen”. Hierin wordt veel gespreksstof aangereikt. Naast de bijbel, het liedboek,en kunst, komt ook de actualiteit in de gesprekken zeker aan bod. De eerste avond kiezen we samen de onderwerpen voor de volgende bijeenkomsten uit.

In het kerkblad zullen we steeds de avonden en de onderwerpen aankondigen. Wie dat wil kan dus ook zomaar een keer aanschuiven. Weet je welkom.

Data en tijd; Dinsdag 5 oktober 20.00 uur-21.30 uur daarna iedere 1e dinsdag van                            de maand.

Plaats         ; De Schutse

Leiding       ; Ds. Remko en Jacobien Engel

Opgave      ; Via de intekenlijst op de startzondag, 12 september of

                      bij Jacobien Engel ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0523 613930)

 
 
 

Powered by iCagenda

Bijbeltekst van de dag

  • Hij hoorde dit en gaf als antwoord: Gezonde mensen hebben geen dokter nodig, maar zieken wel. Overdenk eens goed wat dit wil zeggen: ‘Barmhartigheid wil ik, geen offers.’ Ik ben niet gekomen om rechtvaardigen te roepen, maar zondaars. -- Matteus 9:12-13