De kerkdienst

Elke zondagochtend is er één kerkdienst,
afwisselend om de vier maanden in de Reestkerk of de Brugkerk.

Aanstaande zondag is er een kerkdienst, in de Reestkerk om 10.00 uur !

Deze dienst wordt geleid door Dhr. A.H. Jentink..
Bij de kerkdienst van zondag is er een kindernevendienst voor
de groepen 1 t/m 8 en een oppasdienst voor jongere kinderen.

U kunt de kerkdienst hier live, of achteraf, beluisteren.
Meer informatie kunt u vinden in de Leef Mee.

Bij de diensten :

Zondag 24 november Laatste zondag van het kerkelijk jaar

Herinner u de namen van hen die ons ontvallen zijn. In deze dienst noemen we de namen van wie overleden zijn in onze gemeente.

Er is ook gelegenheid om tijdens de dienst een waxinelichtje aan te steken voor een overledene die niet genoemd is, maar uit eigen familie- of vriendenkring. Daarnaast gedenken we hen die wereldwijd de dood vonden in strijd of natuurgeweld. Ook noemen we de namen van de gedoopte kinderen van het afgelopen kerkelijk jaar. Een Pop Up-koor zal enkele liederen zingen in deze dienst.

• U was een toevlucht voor de zwakken, een toevlucht voor de armen in hun nood, beschutting tegen stortbuien, schaduw tegen hitte. Want het woeden van die wrede volken is als een stortbui tegen een muur, als hitte in een dorre streek. U doet het barbaarse gejoel verstommen, u tempert de triomf van tirannen, zoals de schaduw van een wolk de hitte tempert. -- Jesaja 25:4-5