Online vieringen vanuit de Reestkerk

Zoals u inmiddels heeft begrepen gaan de kerkdiensten niet door tot en met 30 juni vooralsnog, dus de online-diensten zullen voorlopig doorgaan.

En dat terwijl de huidige situatie een onzekere is en er waarschijnlijk bij velen behoefte is aan een geluid van hoop en toekomst. Gelukkig bieden landelijke en lokale media de mogelijkheid om via de televisie of online diensten mee te beleven.

We wilden als Protestantse Gemeente Oud Avereest Balkbrug niet alleen maar afwachten tot het Pasen wordt, maar ons gedurende de volgende zondagen ook actief blijven door middel van korte vieringen met beeld en geluid vanuit de Reestkerk. 

Voor de Reestkerk is gekozen omdat het (nog) niet mogelijk is om beelden vanuit de Brugkerk uit te zenden. Deze beelden worden uitgezonden via www.kerkdienstgemist.nl en zijn door iedereen te bekijken en te beluisteren, zowel op het moment zelf als later in de week. De uitzending begint om 10.00 uur en duren ongeveer een half uur. Vanaf plm. 9.55 uur zal er de komende zondagen vanuit de Reestkerk een viering te zien en te beluisteren zijn met muziek, gezang en een meditatief moment. De vieringen worden geleid door ds. Remko.

Op deze manier hopen we naast de vieringen die van elders komen ook een ‘eigen geluid’ te laten horen voor de gemeenteleden en alle andere belangstellenden.

U kunt de volgende beveiligde link gebruiken:

https://kerkdienstgemist.nl/stations/1066-PG-Oud-Avereest-Balkbrug/events

Het kan zijn dat u bij achteraf meebeleven even met de cursor iets verder of helemaal terug in de balk moet klikken voor beeld en geluid voor de echte start van de uitzending. Dus het ligt niet aan uw computer, laptop of mobiel.

De kerkenraad

 

 IMG 20200322 WA0002 002 3

Bijbeltekst van de dag

  • God heeft ons niet een geest van lafhartigheid gegeven, maar een geest van kracht, liefde en bezonnenheid. Schaam je er dus niet voor om van onze Heer te getuigen. -- 2 Timoteus 1:7-8