Heilig avondmaal 15 december

Zondag 15 december bent u weer van harte welkom om het avondmaal mee te vieren. Mocht u dit graag thuis willen doen dan kunt u contact opnemen met Jennita Meulink, 0523 85 83 36 of met Hilly Bonte 0523 85 82 99.

Doel van de collecte; De voedselbank Hardenberg- Ommen

Wie gaat er naar de Voedselbank?

Iemand wiens schulden zo hoog zijn opgelopen dat hij/zij er niet meer uitkomt, een ZZP-er of seizoen medewerker die zonder opdracht zit, een gescheiden vader of moeder die te weinig verdient om voedzame maaltijden te kunnen betalen. Heel vaak is het pure pech, dat je tijdelijk of langdurig de eindjes niet meer aan elkaar kunt knopen.

Als mensen in Balkbrug en omgeving niet meer kunnen rondkomen, zijn er verschillende instanties waar ze kunnen aankloppen. Eén instantie, die directe en wekelijkse hulp biedt, door in elk geval de voedselzorgen op te lossen, is De Voedselbank Hardenberg-Ommen

Elke week staan er ruim 250 pakketten klaar voor deze mensen. Daarmee worden momenteel bijna 700 mensen geholpen, waarvan 40% kind is. In de pakketten zitten zowel houdbare als verse producten. De opbrengst van de collecte is voor het fantastische werk van de voedselbank.

Bijbeltekst van de dag

  • Maar omdat God zo barmhartig is, omdat de liefde die hij voor ons heeft opgevat zo groot is, heeft hij ons, die dood waren door onze zonden, samen met Christus levend gemaakt. Ook u bent nu door zijn genade gered. Hij heeft ons samen met hem uit de dood opgewekt en ons een plaats gegeven in de hemelsferen, in Christus Jezus. -- Efeziers 2:4-6