De Kerk draait door, 27 januari 2019

De kerk draait door, een goed gesprek!

Aan tafel, een veel gehoorde kreet op de TV. Het is tijd voor een gesprek, in sneltreinvaart de dag doornemen. Tegendraads, prikkelend, ontroerend, uitdagend en niet altijd jouw visie. Helaas vaak met dezelfde bekende mensen en meningen. Tijd voor een andere invulling. Op zondag 27  januari 2019 draait de kerk door, met jou en wie ook al weer? Iedereen is welkom! Toegang is gratis. Tips voor de redactie kunt u mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zien je graag op de 27e in de Reestkerk.

Hartelijke groet, De Paasbroeders

• God heeft ons niet een geest van lafhartigheid gegeven, maar een geest van kracht, liefde en bezonnenheid. Schaam je er dus niet voor om van onze Heer te getuigen. -- 2 Timoteus 1:7-8