Kerkbalans 2019

In het kerkblad van december hebben we al aandacht besteed aan de ook voor onze gemeente zo belangrijke actie Kerkbalans. Het thema voor de - landelijke - actie Kerkbalans 2019 is “Geef voor je kerk”. Gedurende de periode van

19 januari tot en met 2 februari 2019 worden de toezeggingsformulieren bezorgd en weer opgehaald.

Een kerk die omziet naar elkaar, dát is waar het om draait! Wij zijn hier op aarde niet alleen voor onszelf, maar ook voor de ander. Dat is het belangrijkste van het samen kerk-zijn.

We vertrouwen erop dat ook in 2019 alle leden die aangeschreven worden, serieus bezig gaan met de bepaling van hun toezegging. Het zou fijn zijn als het eindbedrag aan toezeggingen weer in de buurt komt van 2018!

Een kleine 40 kerkbalanslopers gaan in januari weer op pad om de enveloppen te bezorgen, en daarna het toezeggingsformulier weer op te halen. Wilt u het hen gemakkelijk maken door tijdig het formulier in te vullen, en voor hen klaar te leggen?

• God heeft ons niet een geest van lafhartigheid gegeven, maar een geest van kracht, liefde en bezonnenheid. Schaam je er dus niet voor om van onze Heer te getuigen. -- 2 Timoteus 1:7-8