Op 16 november een kinderconcert

Elly en Rikkert, je kent ze vast wel van die leuke kinderliedjes en van de Wiebelwagen, een leuk kinderprogramma bij de EO.

En weet je wat nou zo leuk is?

Op 16 november geven ze een kinderconcert voor kinderen vanaf 4 jaar, bij ons in Balkbrug om 14.30 uur in de Reestkerk.

Dankzij het legaat van Jo Gruppen hoeft er geen entree te worden betaald, wel zal er een collecte worden gehouden voor het KWF.

Wil je hier bij zijn? Kaarten zijn te reserveren per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verstandig om op tijd te reserveren aangezien het concert per 1 september op de site van Elly en Rikkert wordt vermeld. Vanaf dan hebben mensen buiten onze gemeente ook de mogelijkheid kaarten te reserveren.

Voor meer informatie kun je bellen naar:

Hermien Katoele                                                                           0523 65 73 04 of

Peter van den Bosch                     0523 64 94 85

Commissie Kerk naar Buiten

• U was een toevlucht voor de zwakken, een toevlucht voor de armen in hun nood, beschutting tegen stortbuien, schaduw tegen hitte. Want het woeden van die wrede volken is als een stortbui tegen een muur, als hitte in een dorre streek. U doet het barbaarse gejoel verstommen, u tempert de triomf van tirannen, zoals de schaduw van een wolk de hitte tempert. -- Jesaja 25:4-5