Gespreksgroepen 16+ en rondom 25

Even een klein berichtje in het kerkblad van deze gespreksgroepen. We hebben weer mooie ontmoetingen gehad in het afgelopen seizoen. De 16+ dacht onder andere na over de vraag 'Waarom houdt God van mij?'.

We sluiten dit seizoen met een goede traditie af: samen chinees eten. Daarbij nodigen we ook de nieuwe dominee uit.

Zo is er gelijk sprake van een 'warme overdracht' van deze gespreksgroep naar hem.

 

De 'rondom 25' dacht onder andere na over duurzaamheid en klimaatdoelen. Dat je dit thema heel goed kunt verbinden met je geloof, bleek soms een eyeopener. We kregen zelfs uit Australië input voor de avond, want daar trekken Ilse en Klaas op dit moment rond. Via de app toch verbonden!

Maandag 11 februari komen we weer samen bij Jeroen en Annely en daarna zoekt deze groep zelf contact met de nieuwe dominee. Voor mij (Meinske) is het fijn om deze groepen nu over te dragen aan de nieuwe dominee. Het reizen in de donkere natte maanden bleek toch minder fijn. Maar... de ontmoetingen met de jongeren en jongvolwassenen, daar heb ik dankbaar van genoten!

Tot slot: namens heel de 16+ dank aan familie Meulink en familie Assink voor het onderdak en de versnaperingen tijdens de gespreksavonden.

Bijbeltekst van de dag

  • Geliefde broeders en zusters, u weet van tevoren wat er gaat komen. Wees daarom op uw hoede en laat u niet meeslepen op de dwaalwegen van wettelozen. Laat uw standvastigheid niet varen, maar groei in de genade en in de kennis van onze Heer en redder Jezus Christus. Hem komt de eer toe, nu en in eeuwigheid. Amen. -- 2 Petrus 3:17-18