Jeugd

Het jeugdwerk in de kerk zet zich in om het evangelie door te geven aan de volgende generatie en daarnaast de jeugd een ontmoetingsplek te bieden. Zo hebben we voor de jeugd tot en met 12 jaar op zondagochtend de kindernevendienst. Voor jeugd van 12 tot en met 16 is er een keer in de maand op de zondag de jeugdkerk.

De vrijdagavond is de vaste jeugdavond waarop veel kinderen en tieners samenkomen. Van 18:45 uur tot 20:00 uur is er de club voor kinderen van groep 5 t/m groep 8 van de basisschool. Hier worden er leuke spelletjes gedaan of wordt er met de kinderen geknutseld.

Voor de tieners van 12 tot en met 16 jaar is er vanaf 20:00 uur de Follow Me. Tijdens de Follow Me avonden staat ontmoeting centraal; zowel de ontmoeting met elkaar als met God. Tijdens deze avonden willen we elkaar beter leren kennen, maar vooral God beter leren kennen.

Daarnaast worden er voor de kinderen en tieners ook een aantal andere activiteiten georganiseerd, zoals kamp en met elkaar zwemmen.

Wilt u op de hoogte blijven van het jeugdwerk? Bekijk dan onze Facebookpagina en klik op ‘vind ik leuk’ (https://www.facebook.com/jeugdwerkpknbalkbrug/)

 

 

Bijbeltekst van de dag

  • U was een toevlucht voor de zwakken, een toevlucht voor de armen in hun nood, beschutting tegen stortbuien, schaduw tegen hitte. Want het woeden van die wrede volken is als een stortbui tegen een muur, als hitte in een dorre streek. U doet het barbaarse gejoel verstommen, u tempert de triomf van tirannen, zoals de schaduw van een wolk de hitte tempert. -- Jesaja 25:4-5