Pastoraat jonge gezinnen koffer

Binnen de PG Oud Avereest-Balkbrug hebben we twee zogenaamde “pastoraat jonge gezinnen koffers”. Misschien heeft u een van de koffers wel al eens een poosje in uw bezit gehad, misschien zegt dit u helemaal niets! Een korte uitleg is op zijn plaats. In deze koffer vindt u een keur aan materialen:

kinderbijbels, een bijbels kwartet en allerlei spelvormen met het christelijk geloof als uitgangspunt. De materialen zijn geschikt voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. Het kan best een zoektocht zijn om uit te vinden wat een geschikte bijbel is om uit te lezen met uw kind(eren). Dan is het leuk om op deze manier eens kennis te maken met verschillende mogelijkheden. We (de leiding van de kindernevendienst) willen dit seizoen graag met de koffer op pad. Het kan dus maar zo zijn dat de koffer naar u toe komt deze winter! U mag deze materialen dan gedurende een aantal weken lenen. Met u wordt een moment afgesproken dat de koffer weer wordt opgehaald of kan worden ingeleverd. Wanneer u graag eens gebruik zou willen maken van de pastoraat jonge gezinnen koffer, dan mag u ons dit ook gerust op voorhand laten weten!  U kunt contact opnemen met jeugdouderling Elise Reinink (tel. 06 573 19 163 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

Bijbeltekst van de dag

  • Jezus antwoordde: ‘Waarachtig, ik verzeker u: iedereen die zondigt is een slaaf van de zonde. Nu blijft een slaaf niet voor eeuwig in huis, maar de Zoon blijft wel voor eeuwig. Dus wanneer de Zoon u vrij zal maken, zult u werkelijk vrij zijn.’ -- Johannes 8:34-36