Gespreksgroep Aan Tafel

Categorie
Gemeenteactiviteit
Datum
6 november 2022 20:00 - 21:30
Locatie
De Schutse

Ook dit seizoen willen we graag weer samen nadenken en spreken met elkaar over Bijbelse onderwerpen. We hopen dat we weer regelmatig bij elkaar kunnen komen.

Over het jaarthema van dit jaar "Aan tafel" is met de bijbel erbij heel wat te vertellen. Wie weet gaan we wel echt samen aan tafel om een maaltijd te delen.

We hebben ook nog een paar onderwerpen van het vorige seizoen over uit het boekje van de werken van barmhartigheid.

Als derde onderdeel kunnen we samen praten over een bekende persoon uit de bijbel, waar eten en maaltijden een plaats in die verhalen hebben.

Naast de bijbel zullen de actualiteit, kunst en het liedboek ook zeker aan bod komen.

De eerste avond bereiden Remko en Jacobien samen voor. Dan verkennen we het jaarthema "Aan tafel". Die avond kiezen we samen de onderwerpen voor de andere avonden.

In het kerkblad en de leef-mee zullen we steeds de avonden en de onderwerpen aankondigen. Wie dat wil kan dus ook zomaar een keer aanschuiven.

Data en tijd; dinsdag 4 oktober 20.00 uur - 21.30 uur.

Volgende data; 1 november, 6 december, 10 januari, 7 februari, 7 maart en 4 april.

 
 
 

Powered by iCagenda

Bijbeltekst van de dag

  • Toen de farizese schriftgeleerden zagen dat hij samen met zondaars en tollenaars at, zeiden ze tegen zijn leerlingen: ‘Eet hij met tollenaars en zondaars?’ Jezus hoorde dit en zei tegen hen: ‘Gezonde mensen hebben geen dokter nodig, maar zieken wel; ik ben niet gekomen om rechtvaardigen te roepen, maar zondaars.’ -- Marcus 2:16-17