Tafel van 8 op 30 januari

Tafel van 8

Tot onze grote vreugde is de tafel van 8 voor 30 januari weer helemaal vol. Net als de vorige keer kwamen de aanmeldingen snel binnen. Dat heeft ons doen besluiten om nog één tafel van 8 in dit seizoen te organiseren en wel op woensdagavond 27 maart. Het is dan lente en daar willen we graag op inspelen met ons viergangen menu.

Zoals wellicht bekend staat de ontmoeting centraal. De reacties van mensen die al eens, of meerdere keren geweest zijn, zijn vaak enthousiast en dat stimuleert ons weer om door te gaan. Er zijn geen kosten verbonden aan de avond, maar wanneer je toch een bijdrage wilt doen, dan gaat dit 100% naar jongeren die hun leven in dienst stellen van de Heer. Zij hebben geen salaris, maar moeten zich zien te redden van giften en donaties. Tijdens de avond in maart, vertel ik graag waar de donatie naar toe gaat.

Wanneer u altijd al eens mee hebt willen doen, maar het is er nog niet van gekomen, dan is dit een mooi moment om de daad bij het woord te voeren en u op te geven. Ook jongeren zijn uiteraard van harte welkom.

De inloop is vanaf 18.00 uur en rond kwart over 6 gaan we beginnen met het voorgerecht.

Wij zijn weer erg nieuwsgierig wat voor mooi, bont gezelschap aan onze tafel gaat plaatsnemen. Van harte welkom allemaal,

Jan & Karin van Blanken, 06 542 90 567   e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bijbeltekst van de dag

  • Geliefde broeders en zusters, u weet van tevoren wat er gaat komen. Wees daarom op uw hoede en laat u niet meeslepen op de dwaalwegen van wettelozen. Laat uw standvastigheid niet varen, maar groei in de genade en in de kennis van onze Heer en redder Jezus Christus. Hem komt de eer toe, nu en in eeuwigheid. Amen. -- 2 Petrus 3:17-18